Aktivt lån – Lån aktivt op til 50.000 kr

Så er der kommet endnu en god nyhed. Aktivt lån er et nyt spændende sted, hvor du kan få et lån på op til 50.000 kr. Det er både hurtigt og nemt og låne hos dem, og du har svar på din ansøgning indenfor kun 15 minutter.

Søg efter MoneyArcher i Google.
Nem sammenligning[searchandfilter id=”910″ show=”results”]

Aktivt lån – du låner pengene til hvad du end måtte have brug for penge til

Navnet er godt nok Aktivt, men det betyder ikke at du skal bruge de penge som du låner på noget aktivt som sport eller lignende. Du kan faktisk helt selv bestemme hvad de lånte penge skal bruges til. Brug dem på en aktiv ferie, eller brug dem aktivt på en ferie som er rigtig afslappende. Du kan også bruge dem på alt fra investeringer i din bolig til shopping og meget andet. Det er faktisk kun dit behov som sætter grænser for hvorfor du skal vælge AktivtLån som det sted som du låner penge hos.

Lån penge som 18 årig

Du skal ikke være andet end 18 år, for at få lov til at låne penge hos AktivtLån.  Derudover skal du selvfølgelig have din bopæl i Danmark og ikke være registeret som dårlig betaler, og sidst men ikke mindst så kræver Aktivt Lån at du har en fast indtægt. Det behøver ikke at være så meget, men de skal selvfølgelig have en ide om at du har en god mulighed for at betale de 50.000 kr tilbage igen, efter du har lånt penge af dem.

Sammenlign eventuelt Aktivt Lån med nogle af de andre låneudbydere på listen. Der kan godt være penge at spare ved at lave en grundig sammenligning af forskellige udbydere af lån, inden man vælger hvor mange låner penge henne. Send derfor gerne ansøgninger til flere. Du skal dog huske ikke at underskrive med dit NemID før du har besluttet dig til hvilket af lånene der har de bedste vilkår for netop dig.