EK Lån – Forbrugslån mellem 10.000 og 50.000

EK lån er Danmark nyeste og simple mulighed for at låne hvad du har brug for et lån til. EK forbrugslån er hurtigt godkendt, og du kan let gøre din drøm til virkelighed med EK lånet. EK lån har en fast lav rente og du underskriver nemt og sikkert med dit NemID. Med EK lån kan du nemt selv vælge hvor hurtigt du skal betale lånet tilbage.

Søg efter MoneyArcher i Google.
Nem sammenligning[searchandfilter id=”910″ show=”results”]

EK lån er en dansk virksomhed med hurtige forbrugslån

Når du låner via EK lån, så kan sidde trygt og roligt i sofaen og ansøge. Det er nemlig en godkendt dansk virksomhed, og de bruger den nyeste teknologi, hvilket sikre dig ro i maven. Du kan bruge EK lånet lige som du har lyst. Det betyder at du kan vælge at bruge pengene til f.eks. en ferie til syden, måske vil du gerne bruge lidt ekstra penge på dit bryllup, du har måske brug for at købe en ny bil eller du trænger bare til at forkæle dig selv lidt ekstra. Når du låner hos EK så bestemmer du 100% selv hvad pengene går til, og når du låner hos EK, så sætter du også selv baren for hvor hurtigt du skal betale lånet tilbage. Du kan vælge at betale lånet tilbage over 1 år, 2 år, 3 år, 4 år, 5 år eller hele 6 år. Vi anbefaler selvfølgelig at man forsøger at betale et lån tilbage så hurtigt som muligt, men det er rart at EK lån giver dig mulighed for at lave den løsning, som passer til lige præcis dig.

3 hurtige og simple vejen til flere penge på din bankkonto

EK lån giver dig en hurtig og nem vej til flere penge i hånden. Først udfylder du hurtigt og nemt en ansøgning online. Dette tager ikke andet end nogle få minutter. Derefter underskriver du sikkert dit forbrugslån med NemID. Indenfor kun en time høre du fra EK, og ikke lang tid derefter har du sandsynligvis flere penge på din konto, som du kan bruge lige som du har lyst.

Du kan nemt ansøge om et EK lån

Du kan nemt ansøge om et EK lån, lige meget hvor i verden du er lige nu. Du kan nemlig nemt ansøge fra både din mobiltelefon, din tablet og din computer. Det er lige sikkert, om du vælger den ene eller den anden løsning. Hos EK har de dansk kundeservice, og hvis du efter at have ansøgt om et forbrugslån hos dem, har nogen former for tvivl, eller gerne bare lige vil have styr på det ene eller det andet, så er det altså nemt. Dette er også et stort plus senere hen, hvis du f.eks. gerne vil have lavet dit lån om, hvis du finder ud af at du kan betale mere og gerne hurtigere vil have lånet ud af verden igen.

Altså er EK alt i alt et rigtig spændende ny udbyder på det danske lånemarked.