Ferielån | Lån til ferie og rejser

Ferielån kan have to forskellige betydninger. Enten kan det være lån til en ferie, men i nogle tilfælde er der også brug for et lån imens man er på ferie. Nedenfor ser du nogle af dine muligheder for at låne mens du er ude og rejse. Vi anbefaler at  ansøge flere ferielån, for at få billigst muligt lån til ferie. Sammenlign hurtigt ferielån nedenfor.

Søg efter MoneyArcher i Google.
Nem sammenligning➡ Ferielån oversigt ⬅

Masser af ferielån lånemuligheder.

[searchandfilter id=”912″ show=”results”]

🌞 Lån til rejsen – et godt ferielån uden sikkerhed

Det er ganske normalt at tage et lån til en ferie. Flere rejsebureauer giver dig mulighed for at købe en rejse på afbetaling, og her skal du være opmærksom på hvor dyrt det egentlig er at gøre det den vej, eller om det ikke er smartere at tage selve forbrugslånet, og så købe din rejse den vej igennem.

Der findes som du ser rigtig mange forskellige udbydere af lån, og du har derfor også en god mulighed for at finde forbrugslånet som passer til dig og den situation som du står i.

Det er en god ide at sende flere ansøgninger, når du skal låne penge. Dette gælder også, når du gerne vil have et hurtigt ferielån. Det er uforpligtende at sende en ansøgning.

Fra tid til anden, så trænger vi alle sammen til at komme lidt væk fra hverdagen, og her kan et hurtigt lån godt være måden lige at få råd til det gode tilbud på en ferie sydpå.

Læs mere om ferielån her.

Du skal dog ikke vælge at tage et ferielån for en hver pris. Ferielånene kan godt være dyre, og man skal derfor se sig godt for. Det som måske er det vigtigste inden du vælger at et af lånene, er at du ved at du har råd til at betale et ferielån tilbage bagefter. At tage ferielånet vil selvfølgelig betyde at du fremover kommer til at skulle betale nogle hundrede kroner af i slutningen af hver eneste måned. Hvis du ved der er penge til det, så kan det modsat være vejen til hurtigere at komme ud og holde en ferie og rejse hen hvor der er mere solskin end her i Danmark.

Lån penge til ferie: 5000 kr, 10000 kr eller 50000 kr

Hvor mange penge har du brug for at låne til ferie? Der er stor forskel på hvad danskerne låner til ferie. Du kan låne 5000 kr hurtigt og nemt, men det kan du såment også med væsentlig større beløb. Lige meget hvad, så anbefaler vi at du bruger lidt tid på at sammenligne forskellige muligheder, før du endelig underskriver ferielånet med dit NemID.

Har du brug for et mindre ferielån, så kan du også ansøge om eksempelvis lån 1000 kr eller lån 7000 kr.

Ferielån uden sikkerhed

Når vi snakker om ferielån, så er det ofte lån uden sikkerhed. Med forbrugslån og lån uden sikkerhed, så er det nemlig muligt at bruge dit lån til lige præcis det som du selv gerne vil bruge penge på. Der er ingen du skal spørge og ingen du skal forhører dig hos, før du vælger at bruge lånet som en ferielån og til den helt perfekte rejse, som du tænker du skal på. Det samme er herligt, hvis du allerede er på ferie, og har brug for et hurtigt ferielån. I dette tilfælde er det nemlig rart at du hurtigt kan få penge ind på din konto uden at der skal stilles en masse spørgsmål til hvad du skal bruge dit ferielån på.

Noget andet der er godt ved ferielån af denne slags, er hvor hurtigt og nemt det er at ansøge om ferielån. Det kan gøres på få minutter. DU får hurtigt svar på din ansøgning, og kan derefter lynhurtigt underskrive lånet med dit NemID. I mange tilfælde har du dit ferielån samme dag eller dagen efter du har ansøgt om at låne penge. I tilfældet hvor du står på en ferie, og har brug for penge, så er det rigtig dejligt!

Det er måske billigere at tage et billigt banklån til din rejse

Hvis du er i god tid, og ikke behøver penge på din konto indenfor få dage, så er der ofte penge at spare ved at gå ned i din egen bank og snakke om at få et banklån til at betale din rejse. Hvis du har godt styr på din privatøkonomi, så burde det ikke være noget problem at låne et mindre beløb til en rejse.

Tjek de forskellige muligheder på listen ovenfor, og sammenlign det eventuelt med hvad din egen bank kan tilbyde. Hvis du gerne vil spare rigtig mange penge, så kan du eventuelt også tjekke om du måske skulle finde en helt anden bank.

Dette er dog ofte først noget man vil gøre, hvis du ved samme lejlighed har mulighed for at diskutere vilkår for andre lån. Du kan måske også få billigere billån og boliglån.

[yasr_overall_rating size=”small”]