Forbrugslån sammenligning

Når man skal låne penge, så er det altid en god ide at lave en sammenligning. Dette gælder bestemt også forbrugslån. Nedenfor ser du en sammenligning og liste med nogle af de mest populære kviklån og forbrugslån i Danmark.

Søg efter MoneyArcher i Google.
Nem sammenligningVi anbefaler at du ansøger flere forskellige steder om forbrugslån. Et godt bud er blandt andet disse tre steder.

  • Bank Norwegian – Forbrugslån fra 5000 kr og helt op til 400.000 kr – Perfekt til lån af 50000 kr – Ansøg her
  • Nordisk lån – Et godt sted at låne op til 75.000 kr – Hurtig lån af 50000 kr – Ansøg her
  • Anna Finans –  Forbrugslån fra 3000 kr og op til 75.000 kr – Utrolig populært sted at låne 50000 kr – Ansøg her

Du finder endnu flere steder at finde billigt forbrugslån nedenfor.

[searchandfilter id=”912″ show=”results”]

Sammenligning af forbrugslån

Når du skal sammenligne forbrugslån, så er det først og fremmest prisen du skal kigge på. Den nemmeste måde at gøre dette, er ved at kigge på det som hedder ÅOP. Årlige omkostninger i procent (ÅOP) beregner alle omkostninger som der eri lånet med, det vil sige både renter og forskellige gebyrer. Nogle steder er der nemlig forholdsvis høje gebyrer når man tager et forbrugslån, og du kan derfor ikke nøjes med udelukkende at kigge på renten, når du vælger hvilket forbrugslån eller kviklån du skal have.

Billigt forbrugslån ved at sammenligne priser

Mange tænker som standard at det er billigst at gå ned i sin egen bank og få et forbrugslån. Mange banker har dog også store omkostninger på forbrugslån, så i mange tilfælde kan det godt være billigere at tage et forbrugslån online. Hvis du vil være sikker på hvor det er billigst, så er den eneste løsning dog at lave en sammenligning af lån med hinanden. Her på siden kan du let sammenligne lånene som du kan få online med hinanden. Så er du godt i gang med sammenligningerne.

Hurtigt og nemt

En af fordelene ved at tage forbrugslånet online, er at det er både hurtigt og nemt at tage forbrugslånene på nettet. Indenfor få minutter kan du vide om du er godkendt til et bestemt lån, og du kan derefter snildt underskrive med dit NemID. Det bliver altså ikke nemmere at låne penge end med et af forbrugslånene på listen.

Samle forbrugslån og kviklån

Har du allerede forbrugslån og kviklån, så kan der være mange penge at spare ved at tage et større forbrugslån med en billigere rente, for at betale de andre lån helt ud. Hvis du vælger at gøre dette, så kræver det igen at du kigger på blandt andet ÅOP på de forskellige lån. Du bør dog også kigge på om dine lån har en høj ÅOP fordi de betalte et højt oprettelsesgebyr. Hvis du gjorde dette, så er lånet måske billigere nu, end du lige tror.

Ved at samle forbrugslån og kviklån i et samlet lån, så opnår du dog ikke kun at det bliver billigere, men du får også et meget bedre overblik over hvor meget du egentlig skylder.