Fritidslån – Lån 25.000 kr eller 150.000 kr

Har du brug for et fritidslån. Der findes mange muligheder. Alt efter hvor meget du skal låne, og hvor hurtigt du kan betale tilbage, samt dine andre økonomiske forhold, vil der være variation i hvilket fritidslån der er bedst.

Søg efter MoneyArcher i Google.
Nem sammenligningAnsøg flere af nedenstående forbrugslån, for at finde det bedste fritidslån.

Fritidslån online - læs mere

Små fritidslån og kviklån

Mangler du et lille fritidslån. Det kunne være et lille rejselån eller til køb af ny computer. Du finder mange udbydere af lån 1000 kr og op til 10.000 kr. Du ansøger hurtigt og nemt om denne form for fritidslån online.

Store fritidslån og forbrugslån

Du kan også vælge at låne store beløb online. Det er overraskende billigt at få fritidslån online. Du kan låne helt op til 400.000 kr. Beløb som eksempelvis 75000 kr er ganske normale beløb at få fritidslån på online.

[collapse]

[searchandfilter id=”912″ show=”results”]

Billigt fritidslån uden sikkerhed

Det er super duper nemt at få et fritidslån på nettet. Du kan nemt ansøge via din mobiltelefon, din tablet eller din hjemmecomputer. Når du er blevet godkendt til fritidslån, så underskriver du også nemt lånet med dit NemID. Det hele kan derfor nemt klares hjemme fra spisebordet eller din sofa inde i stuen.

Selvom det hele kan klares hjemmefra, eller måske lige præcis derfor, er det billigt at låne online. Fritidslån behøver ikke at være så dyre, også selvom du måske vælger at tage et uden at stille sikkerhed. Der findes flere udbydere af fritidslån som kan gøre det rigtig billigt. Du kan eksempelvis lån større beløb hos enten Bank Norwegian eller Santander, og få helt ned til renter på 3,90%.

Hvor lav en rente du får, kommer an på flere forskellige faktorer. Derfor er det da også en god ide at sende en ansøgning afsted til flere forskellige lånefirmaer og banker. På denne måde kan du nemt undersøge og sammenligne hvilke steder der giver dig den laveste rente og det billigste fritidslån.

Hvad må jeg bruge mit fritidslån til?

Det er helt op til dig, hvad du gerne vil låne penge til. Det kan være rigtig mange forskellige ting, og det er i grove træk helt og holdent dig der bestemmer hvad du gerne vil bruge de lånte kroner på.