Hurtigt kviklån online

Hvis du har brug for et hurtigt kviklån, så er du landet det rigtige sted. Nedenfor finder du en oversigt over kviklån og forbrugslån online.

Søg efter MoneyArcher i Google.
Nem sammenligning[searchandfilter id=”897″ show=”results”]

Penge på din konto i løbet af få timer med et kviklån

Når du tager et kviklån, så kan det løse dit midlertidige pengeproblem i løbet af ganske få minutter. Mange af de steder du kan tage kviklånene svare i løbet af nogle enkelte minutter på om du kan få lov til at få lånet. Derefter vil det som regel ikke tage mere end 1-3 timer før pengene står på din bankkonto. Når det går langsomt har du penge på din bankkonto dagen efter, hvilket stadig er hurtigt.

Kviklånene er virkelig hurtige

Den største fordel ved at vælge kviklån frem for at tage et banklån, er hvor hurtigt det går at få beløbet ind på din konto. Samtidig er der ingen krav til at låne, andet end at du ikke skal stå i RKI. Der er absolut ingen spørgsmål til om du skal bruge disse penge på en ny computer eller forsøde en ferie, eller om det går til at købe babyudstyr eller noget helt andet.

Når du tager et kviklån, så kræver det dog stadig at du tænker dig om. Kviklån er korte og hurtige lån. Dette gælder også i forhold til hvor hurtigt du bør betale lånet tilbage. Hvis du ved at det kan blive svært at betale tilbage i løbet af en måneds tid, så er det ikke et kviklån du skal have fat i. De koster nemlig rigtig meget i ÅOP, og selvom pengene er hurtige, så vil det i det lange løb være rigtig dumt. Her bør du faktisk overveje om det ikke bedre kan svare sig at tage et af forbrugslånene. Hvis du allerede har kviklån, så er en mulighed at tage et forbrugslån der er det større end hvad du skal bruge, så du kan afbetale et dyre kviklån.

Vi kan selvfølgelig ikke vide hvad du allerede har af lån, men i nogle tilfælde vil det i høj grad kunne svare sig at tage et såkaldt samlelån i stedet for kviklånet.

 Nogle kviklån er gratis første gang du låner penge

Hvis du ikke har lånt penge hos den enkelte udbyder af kviklån før, så er det muligt at kviklåne gratis første gange. Dette er op til en måned, hvor du ikke betaler hverken renter eller gebyrer. Det er derfor en særdeles billig måde at få fat i penge på, hvis du huske at betale tilbage indenfor den måned, som er gratis. Hvis du ikke betaler tilbage indenfor en måned, så er det som beskrevet ovenfor dog ofte ganske dyrt, da der tit bliver lagt forskellige gebyrer ovenpå der gør det dyre end du lige tror.