Kontantlån – Få hurtig penge ind på din konto!

Få et hurtig kontantlån hos en af de mest populære forbrugslån i Danmark. Her på siden lister vi de mest populære kontantlån.

Søg efter MoneyArcher i Google.
Nem sammenligningDet er uforpligtende at sende en (eller flere) ansøgninger om kontantlån!

Send gerne flere ansøgninger om kontantlån for at øge den chance for at få det bedste kontantlån for dig.

Vi anbefaler følgende långivere, hvis du søger større kontantlån uden sikkerhed.

Find yderligere populære kontantlån i alle mulige forskellige størrelser nedenfor. Både store kontantlån og de helt små kontantlån.

[searchandfilter id=”912″ show=”results”]

Bedste kontantlån – Lån på 5 minutter

Det går lynhurtigt at få kontantlån online. På bare nogle få minutter kan du have ansøgt og bliver blevet godkendt til at låne via en af de mange gode udbydere som tilbyder kontantlån direkte ind på din bankkonto, hvor du bagefter kan bruge pengene til lige præcis det som du selv ønsker at bruge pengene på. Det er både hurtigt og let at ansøge om et kontantlån, og det er muligt for alle at ansøge om et kontantlån. Hos flere af dem vil du blive godkendt til at låne lige så snart du er fyldt 18 år, og har en indtægt, hvorimod det andre steder er et krav at man er fyldt 23 år, før man kan få et kontantlån på nettet.

Kontantlån 5000 kr

Hurtigt kontantlån på 5000 kr tilbydes af flere forskellige udbydere. Det er det som også bliver kaldt sms lån, minilån eller kviklån. Der er forskellige måder som pengene skal betales tilbage på, så brug nogle minutter på at overvej fordele og ulemper ved de forskellige, når du tager et kontantlån på 5000 kr.

Kontantlån 10000 kr

I høj grad vil de samme udbydere låne dig 10000 kr, som også låner dig 5000 kr. Der er dog flere som har specialiseret sig i de helt små kontantlån. Der imod starter mange af de andre forbrugslån ved 10000 kr, og du kan derfor finde et stort udvalg af steder at få et kontantlån på 10000 kr

Kontantlån 50000 kr

Mange låne steder giver dig mulighed for at få et kontantlån op til 50000 kr. Det betyder, at du faktisk har et rigtigt stort udvalg af steder at få et hurtigt og godt forbrugslån.

Kontantlån 75000 kr

En del forskellige steder har sat grænsen for hvor meget du kan låne hos dem på 75000 kr. Så når du skal låne penge op til 75000 er der altså også en del gode steder at sammenligne mellem.

Kontantlån 100000 kr

Flere og flere gode steder tilbyder dig også kontantlån online. Der er f.eks. tale om Bank Norwegian og Santander, som giver dig mulighed for at låne helt op til henholdsvis 400.000 kr og 350.000 kr uden at stille sikkerhed. Det er altså store kontantlån. Renterne er lave, men der bliver selvfølgelig stillet lidt flere krav til indkomst m.v., for at man kan få de helt store kontantlån.

Kontantlån uden sikkerhed

Her på siden har vi fokus på forbrugslån uden sikkerhed. Det vil sige kontantlån uden sikkerhed, som du kan bruge lige præcis som du selv har lyst. Lige meget om du låner et lille beløb eller noget større, så får du hurtigt pengene, og kan bruge dem på faktisk alt hvad du kan forestille dig.