Lån penge rentefrit – lån og betal om 30 dage

Få hurtigt lån rentefrit – betal om 30 dage. Hvis du er på jagt efter et lille lån med en kort rentefri periode, så har vi her på siden fundet en lang række af de meste populære steder frem til dig. Lån penge rentefrit i 30 dage. I de fleste tilfælde har du allerede lånet mellem hænderne i dag.

Søg efter MoneyArcher i Google.
Nem sammenligning[searchandfilter id=”912″ show=”results”]

Rentefrit lån – Lån penge og betal tilbage om 30 dage

Når vi snakker om lån fra 500 kr og helt op til 20.000 kr, så er der flere muligheder for at låne rentefrit i en kort periode på 30 dage. Det vil sige, at du låner penge i dag, og så bliver der ikke lagt rente på de penge som du låner i de første 30 dage du låner. Der er i grove træk to forskellige typer af lån som kan fås rentefrit. Det ene er kviklån rentefrit og den anden løsning er kreditlån rentefrit. Der findes også enkelte forbrugslån rentefrit i 30 dage, men det påvirker ikke lånet på samme måde, at der er 30 dages rentefri periode i starten af lånet, da lånet bliver betalt tilbage over en længere periode, som udgangspunkt i hvert fald. Derfor har vi denne artikellagt vægt på henholdsvis kviklån rentefrit og kreditlån rentefrit. Det betyder, at vi har fokus på dig som gerne vil finde nye små lån, hvor du kan låne hurtigt og  betale lånet tilbage hurtigt igen. I mange tilfælde betyder det altså låne penge rentefrit i dag, og betale hele lånet tilbage om 30 dage eller om 2-3 måneder.

Lån penge rentefrit med et kviklån i 30 dage

Kviklån er i dens natur lån du betaler tilbage efter 30 dage. Det gode for dig som ny kunde er, at mange steder giver deres nye kunder 30 dages rentefrit lån. Det vil sige, at det kan blive gratis, eller i hvert fald tæt på, at låne penge online. Kviklån er hurtig lån, og du kan i de fleste tilfælde få betalt lånet ud allerede i dag, og tit i løbet af 1-2 timer. Lige så snart pengene er på din konto, så kan du bruge dem på lige præcis det som du gerne vil bruge dem på, og så betaler du dem som sagt tilbage 30 dage efter. Det betyder du kan få billigt lån, men det det betyder så omvendt også at det er vigtigt at du ved at du kan betale hele lånet tilbage om 30 dage. Hvis du er lidt i tvivl om du kan betale hele det rentefrie lån tilbage om 30 dage, så kan det være en god ide at kigge på andre typer af rentefrit lån. Et rentefrit kviklån er altså en rigtig god mulighed for dig der søger lån i 30 dage, og kan betale tilbage derefter.

Lån penge rentefrit med et kreditlån – 30 dages rentefri periode og fleksibel tilbagebetaling

Kreditlån uden sikkerhed og kassekreditter giver dig hurtig penge på din konto, og flere steder tilbyder endda at du kan få de første 30 dage helt rentefrit. Hvis du påtænker at låne penge i en kort periode på eksempelvis 2-3 måneder, så kan kassekreditten og lignende kreditlån altså være en rigtig smart måde at låne penge på. De første 30 dages rentefrit lån gør nemlig at den samlede udgift til at låne penge bliver holdt nede. Du skal dog holde øje med renten i forhold til hvor lang tid du har tænkt dig at låne penge rentefrit. Lige så snart den rentefrie periode slutter har en del af disse lån nemlig forholdsvis høje renter, og i disse tilfælde, hvor du måske gerne vil låne penge i en længere periode end 3-4 måneder, så vil det måske give mere mening for dig at tage et forbrugslån også selvom du ikke får den første måned gratis og rentefrit.

Forbrugslån – måske en bedre løsning, selvom der ikke er 30 dages rentefrit lån

For hver måned der går, hvor du ikke har fået betalt hele lånet tilbage, så vil den første rentefrie måned påvirke den samlede udgift mindre og mindre. Det betyder at hvis du tænker du nok kommer til at bruge lidt længere tid på at betale dit lån tilbage, så er det måske ikke lån penge rentefrit i 30 dage du skal tænke så meget over, men så bør du måske kigge nærmere på de mere traditionelle forbrugslån, og her skal du i højere grad kigge på hvor du kan få den laveste rente. For at sammenligne alle de udgifter der er forbundet ved at optage et forbrugslån, så giver det mest mening at du har fokus på ÅOP. Dette procenttal vil give dig et samlet billede af hvor meget det koster dig at låne penge pr år, når der både bliver kigget på renter og gebyrer. Med lidt længerevarende lån som forbrugslån (og altså ikke så meget kviklån og kreditlån), så giver det altså rigtig god mening at bruge dette som dit tal du går efter.