Lån til gæld | Samling af gæld via et samlelån

Lån til at indfri gæld via et stort samlelån. Samling af gæld kan være rigtig fornuftigt. Samlelån kan være en god måde til at slippe for de helt dyre kreditlån og kviklån, som du døjer med.

Søg efter MoneyArcher i Google.
Nem sammenligningLån til gæld med et følgende samlelån – Send gerne flere ansøgninger.

[searchandfilter id=”910″ show=”results”]

Lån trods gæld

Det er selvfølgelig ikke altid det er muligt at låne flere penge, når man ikke er gældfri. Indfrielse af gælden som koster virkelig mange hver eneste måned er selvfølgelig en god ide. Har du en masse klatgæld, så vil det udover at du kan få en lavere rente også gøre det mere overskueligt for dig hvor mange penge du skylder. Specielt nogle kviklån kan være meget dyre hvis du ikke får dem betalt tilbage efter 1-2 måneder. Hvis du har bare et af dem, og måske et par andre forbrugslån eller kreditkortlån, så er der gode muligheder for at du kan spare en hel del penge i din økonomi via et samlelån. Lån til gæld kræver at du ikke står i RKI eller andet, da dette som regel gør at du ikke kan få lov til at låne de fleste steder. Men hvis du ikke står i RKI, så bør du have en rigtig god mulighed for at spare penge på samling af gæld i et stort forbrugslån.

Der findes flere forskellige muligheder for at samle gæld

Det er måske ikke sjovt at tage ned i banken og snakke med dem om hvordan du kan samle din klatgæld et sted, men dette kan udover ovenstående muligheder være en rigtig god vej. Lige meget hvad, så skal du selvfølgelig være bevist omkring hvor meget det nye samlelån kommer til at koste i forhold til de gamle lån som du gerne vil samle i et. Det koster ofte et gebyr at åbne op for et nyt lån, men hvis du betaler flere hundrede procent i renter på et dyrt kviklån, så vil det give mening at få det smidt i et stort lån. Hvis du har brug for et forbrugslån i forvejen, så kan det måske også give mening at gøre det lidt større og få afbetalt det dyre gæld.