LendOn lån → Kviklån på 15 minutter

LendOn er en ny mulighed for danskerne at få et hurtigt kviklån. LendOn er nye i DK, men har dog mange års erfaring, hvilket betyder hurtig og god håndtering af lånene. Første kviklån er gratis!

Søg efter MoneyArcher i Google.
Nem sammenligningAnsøg om gratis lån her

  • Nemt at ansøge
  • Intet papirarbejde
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Tilgængelig 24/7
  • Hurtig overførsel af lånebeløbet

[searchandfilter id=”910″ show=”results”]

Hurtige penge på din konto – gratis kviklån som ny kunde!

Hurtighed er en af de ord som rimer på LendOn lån. Det er her muligt at låne et mindre lån rigtig hurtigt, og få det ind på din konto indenfor ganske godt tid. Det er nemt at ansøge online, og kort derefter vil din ansøgning om lånet blive godkendt. Umiddelbart derefter vil pengene blive overført til din egen bankkonto, og du kan nu bruge de lånte penge til lige præcis det som du har brug for penge til.

Med LendOn lån kan du løse et midlertidigt problem, hvor du ikke har nok penge på din bankkonto til det du mangler. Lånene fra LendOn gives i en periode på 30 dage, og betales tilbage på en gang, lige så snart måneden er gået.

Ingen krav til hvad du skal bruge lånet på

Når du tager et kviklån fra f.eks. LendOn så er det absolut ingen krav til hvad du skal bruge lånet på. Du kan bruge det på sjov eller på noget som du bare mangler nu og her, og ikke kan vente i 30 dage på. Du skal ikke stille sikkerhed og du bliver ikke spurgt ind til hvad det kviklånet går til. Det eneste der bliver krævet er at du betaler lånet samt låneudgifter tilbage, på samme måde som alle andre lån skal betales tilbage igen.