Modus Finans – Danskernes nye forbrugslån – Lån op til 50.000 kr hurtigt og nemt!

Med et Modus lån fra Modus Finans, så har du mulighed for hurtigt og nemt at låne op til 50.000 kr uden at stille sikkerhed, og med mulighed for hele 2 måneders afdragsfrihed hvert eneste år. Modus Finans giver dig derfor mulighed for fleksibelt at låne penge til det du står og mangler penge til.

Søg efter MoneyArcher i Google.
Nem sammenligningNedenfor kan du sammenligne Modus Finans med andre forbrugslån og hurtiglån på markedet.

[searchandfilter id=”910″ show=”results”]

Modus Finans → nyt lån med mulighed for afdragsfrihed

Med et Modus lån, så får du mulighed for at strikke din privatøkonomi sammen med flere penge nu og her, og mulighed for nemt at tilpasse tilbagebetalingerne, så de passer med din privatøkonomi. Modus Finans tilbyder forbrugslån med lav rente og mulighed for at vælge to afdragsfrie måneder. Det vil sige, at du f.eks. kan vælge ikke at betale af på lånet i December måned, for på den måde at have nok penge til den dyre jul. Denne type af afdragsfrihed giver mange gode muligheder for at tilpasse lånet til ens økonomi, hvis man ved der er perioder på året, hvor det vil være svære at finde pengene til at betale af på lånet, hvis der også skal være nok penge til sjov i disse perioder.

Modus Finans er et Dansk forbrugslån

Når du låner hos Modus Finans, så låner du penge af et dansk selskab. Det er et velkendt firma indenfor lånebranchen, nemlig Leasy, som står bag det nye firma, som tilbyder forbrugslån til danskerne fra slutningen af oktober måned 2016. Dette betyder at du kan stole på at der er styr på det hele, for de har gjort det i mange år, og har er godt inde i de danske regler, så det hele foregår efter bogen.

Modus Finans er et godt valg af lån

Der er flere gode grunde til at vælge Modus lånet frem for flere af de andre forbrugslån.

  • Du kan vælge 2 afdragsfrie måneder om året og dermed få mere luft i økonomien
  • Lån op til 50.000 kr. til en lav rente
  • Få svar på en time indenfor åbningstid
  • Ansøg med NemID

Disse gode grunde til at låne hos Modus Finans, betyder dog ikke at du ikke skal sammenligne det lån som du bliver tilbudt hos Modus Finans med andre forbrugslån på markedet. Det er altid en rigtig god ide at lave en sammenligning, for at finde ud af hvem der kan tilbyde dig de bedste vilkår i forhold til den situation som du står i.

Det er gratis og uforpligtende at sende en låneansøgning til Modus Finans

Det koster dig ikke noget at sende låneansøgninger til de forskellige banker og lånefirmaer som vi her på siden præsentere for dig. Dette gælder selvfølgelig heller ikke Modus Finans. Det er først når du har skrevet under på lånet, f.eks. med dit NemID at du har en reel aftale.

Det kan derfor være en god ide at lave en låneansøgning til både Modus Lån og til et eller flere af de andre lånesteder, for at finde ud af hvilket forbrugslån der vil passe dig bedst.