Moneza Minilån – Lån mellem 5000 og 20000 LANGSOMT

Med Moneza får du hurtigt penge på din konto, men du betaler dem langsomt tilbage. Det vil sige, at du selvfølgelig selv kan bestemme hvor hurtigt, men du har mulighed for at betale lånet tilbage over helt op til 18 måneder. Du kan f.eks. være at tage et lån på 15.000 kr. i 18 måneder med en månedlig betaling på 1.583,40 kr. En anden mulighed er at tage et lån på 8.000 kr. I 9 måneder med en månedlig betaling på 1.348,22 kr. Med Moneza er der altså masser af fleksibilitet og stabilitet. Tag et lån nu, og betal det tilbage over de næste måneder.

Søg efter MoneyArcher i Google.
Nem sammenligningSammenlign Moneza med andre minilån og forbrugslån nedenfor.

[searchandfilter id=”910″ show=”results”]

Moneza erfaringer og anmeldelse – Få et minilån hurtigt

Moneza er din mulighed for hurtigt at få et minilån på mellem 5000 kr og 20000 kr, og betale det tilbage henover 6 til 18 måneder, alt efter hvad der passer dig og dit temperament. Da Moneza er helt nyt i Danmark, så er der selvsagt ikke så mange erfaringer at lave en anmeldelse på. Det vi ved om Moneza er dog at de er et registeret varemærke under NetCredit, som tidligere har haft succes med minilån i Danmark.

Det er både hurtigt og nemt at få udbetalt penge fra Moneza og alle kan ansøge om et lån hos Moneza Finans. Det kræver dog, som med andre steder du kan låne, at du ikke skal stå som dårlig betaler nogle steder, for at kunne låne hos Moneza.

Send Moneza en ansøgning nu og sammenlign med andre minilån og kviklån det er muligt at få i Danmark.