Privatlån uden sikkerhed

Vi har samlet en række af de bedste steder at få et privatlån uden at stille sikkerhed. Der er stor variation i hvor meget du kan låne hos de enkelte steder, men de har til fælles at de ikke kræver sikkerhed for lånet, og at du får pengene utrolig hurtigt. Ansøg flere privatlån og sammenlign efterfølgende. Find en række af de mest populære privatlån nedenfor.

Søg efter MoneyArcher i Google.
Nem sammenligning[searchandfilter id=”912″ show=”results”]

Privatlån online – hurtigt og let

Det er både hurtigt og let at tage et privatlån online. Det største arbejde ligger i at finde ud af hvilket af ovenstående lån der passer bedst til din situation. Hvis du skal bruge penge hurtigt og det kun er et mindre beløb, samt du ved at du kan betale privatlånet tilbage indenfor en måned, så er der flere gratis løsninger via et såkaldt kviklån. Du skal ikke tage denne form for privatlån, hvis du ved at du nok ikke kan betale tilbage indenfor den første måned. I dette tilfælde er det meget bedre at vælge en af de andre løsninger, hvor du f.eks. låner 10.000 kroner online som et privatlån forbrugslån. Renten er her mindre, og der er normalt også væsentlig færre gebyrer.

Der findes rigtig mange forskellige gode muligheder for at få et hurtigt privatlån uden sikkerhed online. Vi lister her på siden en lang række af dine muligheder. Det gør det nemt for dig hurtigt at finde en række privatlån du kan ansøge hos. Vi anbefaler at du ansøger om flere forskellige privatlån, og derefter sammenligner prisen på privatlånene. Hvis du låner penge i en længere periode end et år, så bør du først og fremmest have fokus på hvilket af de ansøgte privatlån som har den laveste ÅOP. Hvis du vælger et lån med lav ÅOP, så gør du i hvert fald ikke helt galt i byen.

Privatlån kan også betyde lån fra familie og venner

Der er både fordele og ulemper ved at låne penge af familien og vennerne. Den største fordel er selvfølgelig at dine venner ofte vil gå med til at gøre det billigere end et selskab som selvfølgelig gerne vil tjene penge på at give dig et privatlån. Ulempen er at problemer med betaliner og så videre, kan skade et ellers godt venskab eller skabe mærkelig situationer når din familie mødes til forskellige familiefester m.v.

Selvom det ofte er billigere at tage et privatlån hos familien er det derfor ikke altid noget som vi vil anbefale. Det kommer helt klart an på situationen, og hvis du vælger at tage et lån hos et familiemedlem eller en ven, så er det meget vigtigt at der bliver sat nogle klare krav til lånet. På denne måde ved begge parter hvordan det kommer til at foregå, og så behøver i ikke at tænke alt for meget over det.

Kan du så senere ikke overholde de vilkår som i har aftalt, så er det der hvor det godt kan blive problematisk. Det kan f.eks. være at dit humør bliver påvirket i højere grad end ellers, hvis du ikke har mulighed for at få betalt tilbage som aftalt. Du vil ikke have samme skyldfølelse overfor et låneselskab.

Privatlån online

Når du tager et privatlån uden sikkerhed, så skal du selvfølgelig være klar over at det også koster lidt ekstra, at du ikke stiller bil eller hus som sikkerhed for lånet. Derfor er den bedste strategi at lægge en hurtig tilbagebetalingsplan. Hvis du har mulighed for at betale lånet tilbage f.eks. et halvt år hurtigere, så kan dette være en rigtig god ide. Men inden du vælger at tage lånet, så er det en god ide at overveje hvilken betalingsperiode der er sandsynlig, og hvor meget det egentlig vil påvirke din privatøkonomi på sigt.

Hvad må jeg bruge mit privatlån uden sikkerhed til?

Når du tager et privatlån uden at stille sikkerhed, så bestemmer du helt selv hvad du gerne vil bruge de lånte kontanter til. Det er altså helt op til dig selv om du bruger pengene på shopping, rejser, inventar til din bolig eller noget helt andet. Hvad der er normalt at bruge sit nyligt tagne privatlån til, kommer selvsagt i høj grad an på hvor stort et beløb der bliver lånt.

I det næste kigger vi lidt på de forskellige typer af privatlån det er muligt at tage online.

Kviklån – de små privatlån uden sikkerhed med hurtig udbetaling

Kviklån er populære, og hvis du kun har brug for et lille beløb, som du hurtigt kan betale tilbage, så er kviklån måske det rigtige valg for dig der trænger til et privatlån. Med kviklån vil det normalt være alt fra privatlån 500 kr og op til 10.000 kr som er det normale at låne. Hele lånet skal normalt betales tilbage indenfor 30 dage, og derfor skal det selvsagt være et så lille lån, så det er muligt at betale hele privatlånet tilbage lige så snart de 30 dage er gået. Hvis du overvejer at låne et større beløb, måske allerede lige så snart du overvejer at låne mere end 3000 kr, så er det ofte en god ide at overveje nogle af de andre privatlån muligheder der findes. Det samme gælder, hvis du generelt allerede inden du tager lånet har en fornemmelse for at det kunne blive en udfordring at betale hele lånet tilbage på 30 dage.

Kreditlån – rentefrit privatlån i 30 dage, men med indbygget fleksibilitet

Kreditlån er privatlån med indbygget fleksibilitet. Det vil sige, at du ikke er tvunget til at betale et bestemt beløb tilbage i løbet af de første 30 dage, eller de første måneder for den sags skyld. Der findes flere forskellige rentefrie privatlån i kategorien kreditlån. Det vil sige, at du får første måned rentefrit. Derefter vil der som regel være en ganske høj rente på lånet. Derfor anbefaler vi da også at du kun vælger kreditlån, hvis du stadig ved at du hurtigt kan betale dit kreditlån tilbage igen. Du kan få kreditlån som dit næste privatlån i størrelser helt op til 20.000 kr. Hvis du overvejer lån over 3000 kr, og ved at du nok kommer til at bruge en del måneder på at betale tilbage, så kan det dog være en god ide allerede nu at overveje om det ikke skal være et mere klassisk forbrugslån du skal vælge som dit privatlån uden sikkerhed.

Forbrugslån og minilån – privatlån med små månedlige betalinger og lav rente

Tiltaler små månedlige betalinger dig frem for hurtigt at skulle betale hele privatlånet tilbage igen, så bør du nok gå videre til denne kategori med det samme. Der findes gode forbrugslån fra 3000 kr og op efter. Steder der gør det muligt for dig at betale helt ned til 111 kr af pr måned. Renten er lav i forhold til de andre typer af privatlån vi har nævnt ovenfor, og derfor bliver det ofte ikke dyre at låne penge i et helt år, frem for kun et par måneder, når man sammenligner. Når det er sagt, så er renten på forbrugslån uden sikkerhed selvfølgelig højere end hvis du ellers vælger at tage et lån med sikkerhed. Derfor skal du da også vælge at betale dit privatlån tilbage så hurtigt som det nu er realistisk muligt uden at stresse din privatøkonomi alt for meget.

[yasr_overall_rating size=”small”]